Del liv, tro og Jesus

Mange mennesker længes efter håb, formål og mening. En gave til Alpha kan hjælpe folk med at finde det gennem en relation til Jesus.

“Alpha har gjort, at jeg nu siger JA til at være troende. Ja til at gå vejen til Gud med Jesus og bære himlen i mit hjerte.”
– TinaMaria, Alpha gæst, foråret 2020

Vælg din måde at støtte på

Betalingskort

Du kan bruge dit almindelige betalingskort til at oprette en betaling.

Betalingsservice

Når du bruger Betalingsservice, bliver din støtte trukket automatisk.

Bankoverførsel

Du kan sende en gave direkte med bankoverførsel til

Ønsker du at testamentere et beløb til Alpha, kan du gratis få oprettet dit testamente hos den juridiske virksomhed Dokument24

Alpha Danmark er administrativt tilknyttet organisationen Rescue Team hvorigennem din gave er fradragsberettiget efter ligningslovens §8a.  

Hvorfor give en månedlig gave?

Vores arbejde hjælper tusinder af kirker i hele verden med at holde Alpha hvert år. En månedlig gave gør, at vi kan udruste dem til at holde Alpha, så folk i deres lokalområder kan høre evangeliet helt gratis.

Hvad går min gave til?

Lokal og global mission

Nationale kontorer som bl.a. Danmarks møder hvert år mange kirker og kirkeledere for at hjælpe dem med at gentænke mission ud fra deres lokale kirke. Din støtte hjælper til at inspirere, tjene og udruste kirken til at nå lokalområder og byer globalt – fra storbyer til udviklingslande, hvor hele samfund aldrig tidligere har hørt evangeliet.

Udvikling af ressourcer og innovation

Din gavmildhed hjælper os med at sørge for de bedst mulige ressourcer til kirker, så de nemt kan dele evangeliet og se gæsternes liv blive forvandlet. Det inkluderer ressourcer som Alpha Filmserien, Alpha Ungdomsserien, vores digitale platform samt andre online og kreative materialer.

Organisation og kapacitet

Alt vores arbejde bliver udført på tværs af teams i en række lande, herunder Danmark, for at sikre den bedst mulige forvaltning af menneskelige og økonomiske ressourcer. I Danmark har vi særligt behov for at kunne betale løn til medarbejderne for at kunne tjene den danske kirke.

Giv til Alpha og hjælp med at se kirken nå millioner af mennesker og introducere dem til en personlig relation med Jesus. Din donation vil hjælpe med at støtte Alphas vækst i Danmark og verden.

Udforsk mere

Om Alpha

Læs mere om Alphas historie

Om Alpha

Afhold Alpha

Kom i gang med at holde Alpha

Afhold Alpha

Medarbejdere og bestyrelse

Mød vores danske og internationale bestyrelse

Mød medarbejdere og bestyrelse