Tilbage til Se Alpha-oplæggene

Alpha Ungdomsserien

Se trailer

Alpha Ungdomsserien er designet til at engagere unge i samtaler om liv, tro og Jesus. Der er spørgsmål og tid til diskussioner lagt ind i løbet af hver enkelt session for at gøre det enkelt at dele tanker og spørgsmål.

13 oplæg – 9 uger / Ben Woodman & Jason Ballard

Alpha Ungdomsserien er designet til unge i dag. I løbet af 13 episoder optaget i Vancouver, London, Paris, Rom, Israel og flere andre fantastiske steder, udforsker Alpha Ungdomsserien tidsløse spørgsmål om liv, tro og Gud, som de bliver stillet af en ny generation.

Serien er fuld af inspirerende stories, konkrete eksempler, spørgsmål og diskussionsemner. De er fordelt ud over den enkelte episode for nemmere at engagere unge og hjælpe dem til at reflektere over, hvordan emnerne relaterer sig til deres egne liv og til at diskutere med deres jævnaldrende og ledere. Ved bibelhenvisninger bruges Bibelen 2020.

  • 9 Uger
  • 13 Sessioner
  • Tilgængelig på 24 sprog

Værter

Jason og Ben er værter og bliver hjulpet af unge med-værter, som præsenterer forskellige emner og perspektiver i episoderne.

Jason er præst i Vancouver, Canada og en del af teamet på Alpha, som producerer ressourcer til lokale kirker i hele verden. Ben bor i Vancouver, Canada, og før han blev en del af Alphas team, var han ungdomspræst i 10 år.

Jason Ballard

Jason is a pastor in Vancouver, Canada and part of the team at Alpha that creates resources for local churches around the world. Jason and Rachael have three kids, Hudson, Mary and Millie. Find out more on Instagram @jasonaballard and at www.jasonballard.ca

Ben Woodman

Ben and his wife Melissa live in Vancouver, Canada where, before joining Alpha, he was a youth pastor for 10 years. He is a huge fan of Bear Grylls, Bob Goff, and Millie Bobby Brown (Eleven from Stranger Things). One of the themes to his life and teaching is how God loves to use ordinary, imperfect people to do extraordinary things. Find out more on Instagram @benwoodman

Medvirkende

Jassie Virk

Jassie organiserede Alpha på sin skole og hjælper nu andre studerende med at holde Alpha på deres uddannelsessteder. Hun er en del af Global Youth Team sammen med Ben.

Landry McAllister

Landy er ungdomspræst i Cariboo Road Christian Fellowship i Burnaby i British Columbia i Canada.

Peter Yoon

Peter er ungdomspræst på fuld tid i Christian Life Assembly i Langley i British Columbia i Canada.

Nicky Gumbel

Nicky er pioneer i Alpha, præst i Holy Trinity Brompton, London, forfatter til en række bøger samt den gratis app Bible in One Year.

Hvad er inkluderet?

Med Alpha følger alt, du har brug for at komme i gang, og alt er gratis tilgængeligt. Til Alpha Ungdomsserien bruger vi Bibelen 2020.Alpha comes with everything you need to get started, and everything is available for free.

Alle episoder til fri download
Alpha Lederguide (med spørgsmål til diskussion)
Alpha Lederundervisning
Tips og redskaber