En måde at inspirere de flere end 10 millioner mennesker i verdens fængsler.

Alpha skaber et sted, hvor indsatte kan stille livets store spørgsmål og finde ud af mere om kristen tro i et sikkert, uformelt og venligt miljø.

Der bliver holdt Alpha i flere end 900 fængsler og sikrede institutioner i 46 lande. I 2018 prøvede flere end 53.000 indsatte Alpha i fængslet.

Hvordan ser en Alpha session ud?

Rejse t/r til Israel

Det hele foregår i Israel i fællesskab med andre unge mellem 20 og 35 år. I løbet af 7 dage besøger vi bl.a.
Saligprisningernes Bjerg, følger den stemningsfyldte Via Dolorosa i Jerusalem, hvor vi ender ved gravkirken og vandrer op på det smukke Oliebjerg. Vi gør også holdt ved Grædemuren og Fødselskirken og bader i det Døde Hav. Desuden går vi op til toppen af det spektakulære Masada midt i ørkenen. Hele rejsen er med fuld forplejning, og der vil også tid til at gå omkring på egen hånd og besøge nogle af de mange bazarer. Vi bruger den sidste dag i det hippe Tel Aviv med blåt hav og hvide sandstrande, inden turen går tilbage til Danmark.
Inspirerende oplæg

Undervejs på turen bruger vi tid på høre oplæg. Alpha-oplæggene er designet til unge, og du kan være med uanset din baggrund, overbevisning eller livssituation. Oplæggene udforsker livets store temaer som mening og tro og udfolder kristendommens grundelementer som “Hvem er Jesus?”, “Hvorfor og hvordan beder man?” og “Hvordan leder Gud os?”
På Alpha On Location får oplæggene en særlig vægt, fordi vi kommer til at stå lige der, hvor det hele foregik!
At komme væk fra hverdagen hjælper mange af os til at se vores liv lidt udefra og måske gå i dybden med vigtige tanker og spørgsmål, som vi ellers ikke har tid til.

Åbne samtaler i godt fællesskab

Efter hvert oplæg er der masser af tid til fordomsfri samtale og åben diskussion. Tiden til samtale er en mulighed for, at du kan reagere på oplægget, lytte til andre og bidrage med dit eget perspektiv i et ærligt, venligt og åbent miljø.
Alle spørgsmål og refleksioner er velkomne, og der er ingen rigtige eller forkerte svar.
Med Alpha On Location får samtalerne og fællesskabet en særlig dimension, fordi det hele sker midt i kristendommens vugge.

Prison can be a place of transformation, and Alpha for Prisons has proved again and again a means by which many prisoners have found transformation – new purpose, direction, and faith. It is truly remarkable work.

Graham Tomlin,
Biskop af Kensington, Storbritannien

Hvordan kommer jeg i gang?

Når du har registreret dig online, viser vi dig, hvordan du skaber et rum, hvor folk, som normalt ikke kommer i kirke, kan føle sig trygge ved at diskutere Gud.

Vi sørger for værktøjer og undervisning, så du og dit team er klar til at holde Alpha.

Så får du adgang til Alphas filmserier og vejledninger, som sætter samtalerne i gang.

Kom i gang i dag

Alt, du har brug for, for at holde Alpha, er tilgængeligt online og gratis at downloade. you need to run Alpha is available online and free to download. På den måde kan alle få mulighed for at spille en rolle i at se andres liv blive forvandlede.

Udforsk mere

Find et Alpha

Find et Alpha nær dig

Find et Alpha

Afhold Alpha

Kom i gang med at holde Alpha

Afhold Alpha

Forhåndsvis Alpha-oplæggene

Forhåndsvis alle episoderne

Forhåndsvis Alpha-oplæggene