Sådan holder du Alpha

Vi er her for at hjælpe

MyAlpha er stedet, hvor du planlægger dit Alpha. Det indeholder alt fra undervisning af dit team til reklamematerialer og videooplæg til hver session.

1. Planlæg dit Alpha

Registrer dit Alpha, så du kan planlægge undervisningen af dit team, Alpha-sessioner og Alpha-weekenden. Fra MyAlpha kan du også invitere dit team, ligesom du kan finde reklamematerialer. Sørg for at offentliggøre dit Alpha, så folk kan finde det.

2. Forbered dit team

I Læringscenteret finder du videoer, som hjælper dig og dit team til at få en god start. Videoerne gennemgår de bedste måder at holde Alpha på ud fra mange års erfaringer med Alpha i forskellige sammenhænge. På den måde kommer dit Alpha kommer bedst muligt fra start.

3. Gør reklame for dit Alpha

Find alle reklamevideoer, vejledninger og ressourcer i fanen ‘Reklame’, så du kan gøre reklame for Alpha i din kirke, i lokalsamfundet og på sociale medier. Glem ikke at opmuntre din menighed til at invitere deres venner og familie.

4. Forbered første session

Som forberedelse til dit Alpha kan du downloade videooplæg, manuskripter og samtalevejledninger til dit team og gæster. Klik på fanen ‘Næste skridt’ eller ‘Serier’ og find det hele. Godt klaret, nu er du klar til at holde Alpha!

Vi har lavet ressourcer, der hjælper dig hele vejen.

Udforsk mere

Find et Alpha

Find et Alpha i nærheden af ​​dig

Find et Alpha

Om Alpha

Læs om Alphas historie

Om Alpha

Alpha-historier

Se historierne her

Alpha-historier