Alle kan være med til at se liv blive forvandlet

Alpha er et personligt eller online kursus over nogle uger, der skaber et rum, hvor folk kan diskutere livets store spørgsmål.
Sidste år

Cirka 30.000 kirker og organisationer holdt Alpha med over 1,3 millioner gæster.

Hvad er Alpha?

Alpha er et værktøj bygget til lokale kirker baseret på gæstfrihed, oplæg og åben samtale. Det samme Alpha-indhold bruges over hele verden af ​​kristne inden for alle kirkeretninger og giver et fælles billede af forkyndelse, tjeneste og vidnesbyrd. Millioner af mennesker har oplevet Alpha i over 100 lande og på over 100 sprog rundt om i verden.

Hvordan ser en Alpha-session ud?

Gæstfrihed

Uanset om det er personligt over et måltid eller virtuelt over en kop kaffe, begynder alle sessioner med tid til at lære hinanden at kende og opbygge venskaber. At spise sammen giver folk mulighed for at lære hinanden at kende og dele liv.

Oplæg

Alpha-oplæggene er designet til at engagere mennesker fra alle samfundslag og inspirere til samtaler. De udforsker de store livsspørgsmål og tro og udfolder de grundlæggende elementer i kristen tro ved at behandle spørgsmål som “Hvem er Jesus?”, “Hvorfor, og hvordan beder jeg?” og “Hvordan leder Gud os?”

Diskussion

Diskussionstiden er en mulighed for folk til at reagere på oplægget, lytte til andre og bidrage med deres eget perspektiv i et ærligt, venligt og åbent miljø.

Klar til at holde et Alpha?

Alpha er et rum, hvor man i øjenhøjde og ligelighed kan diskutere livets helt store spørgsmål, der vedrører os alle. Jeg sætter stor pris på, at jeg her kan komme, som jeg er, og blive klogere på, hvad jeg selv mener, og hvad andre tænker. Gid vi må få mange af den slags rum overalt.

Mikael Wandt Laursen,
Generalsekretær for FrikirkeNet

Kombinationen af fællesskab, fakta om kristentroen og plads til personlig refleksion er det, som gør Alpha helt unikt. Uanset om man bare er nysgerrig på tro, på vej i troen eller har været en del af et trosmiljø længe, så er Alpha et sted for opdagelse og nyorientering.

Anne Mie Skak Johanson,
Landssekretær for Himmelske Dage, cand. theol. og Doc. Intercultural Studies.

Hvordan kommer jeg i gang?

Når du registrer dig online, viser vi dig, hvordan du skaber et rum, hvor folk, der normalt ikke ville komme i kirken, har det godt med at tale om Gud.

Vi giver dig værktøjer og undervisning til at hjælpe dit team med at holde Alpha og til at inspirere folk i kirken til at invitere deres venner.

Derefter får du adgang til Alpha-videoserierne og vejledningerne, der hjælper med diskussionstiden.

Kom i gang i dag

Alt, hvad du behøver for at holde Alpha, er tilgængeligt online og gratis at downloade, så alle kan være med til at se liv blive forvandlet.

Udforsk mere

Find et Alpha

Find et Alpha i nærheden af ​​dig

Find et Alpha

Hold Alpha

Kom i gang med at hold et Alpha

Hold Alpha

Forhåndsvis Alpha-oplæg

Forhåndsvis afsnittene

Forhåndsvis Alpha-oplæggene