Kims historie

Karateinstruktør blev slået i gulvet af Gud.

Kims nysgerrighed på tro startede som en filosofisk undren, og senere ledte den til et personligt møde med Jesus under en gudstjeneste i Karlslunde Strandkirke. Kim oplevede et konkret slag i maven, så han måtte sætte sig på knæ. “Jeg er ellers aldrig blevet slået i gulvet,” fortæller Kim, som har dyrket karate gennem 40 år. Derefter ændrede hans liv sig markant. På det tidspunkt var han i gang med Alpha-kurset, og det ændrede sig fra spændende, filosofiske diskussioner til at have en helt anden betydning for Kim. Nu blev det et sted, hvor han virkelig kunne gå i dybden med troen og blive udrustet til også at fortælle andre om Gud.

Efterfølgende stillede han ofte sig selv det spørgsmål: “What would Jesus do?” Det spørgsmål havde indprentet sig i ham. ”Der er lang vej til den adfærd, Jesus havde, men det handler om hele tiden at stille sig den udfordring. Når man bliver kristen, får man et knivskarpt kompas på, hvad der er rigtigt og ikke rigtigt. Det går ikke bare på en rationel beslutning, men for mig blev det også en følelse. Min mavefornemmelse gik over til at være en fornemmelse af, at Gud fortæller mig noget,” fortæller Kim.

Førhen kunne Kim godt være kynisk og et magtmenneske, fortæller han. Det kan stadig være et spøgelse for ham, men nu beder han Jesus om at være med, når han skal tage politiske eller erhvervsmæssige beslutninger for sin virksomhed. Det, at blive kristen, har for Kim betydet, at han er blevet en original udgave af sig selv, og at han ikke går op i, hvad andre tænker. “Jeg er Guds barn, og det har givet mig modet til at være en original.”