En rejse for livet til landet, hvor det hele skete.

Oplev Israels smukke natur og Jerusalems gamle gader, mens du med Alpha diskuterer tro, liv og eksistens.

I uge 27 i 2023 kan du som noget helt nyt opleve Alpha on Location!
Mød spændende mennesker, der bor i Israel/Palæstina, hør inspirerende oplæg og bliv udfordret i åbne og fordomsfri samtaler om tro, liv og eksistens. Det bliver en oplevelse for livet!

Hvordan foregår Alpha on Location?

Rejse t/r til Israel

Det hele foregår i Israel i fællesskab med andre unge mellem 20 og 35 år. I løbet af 7 dage besøger vi bl.a.
Saligprisningernes Bjerg, følger den stemningsfyldte Via Dolorosa i Jerusalem, hvor vi ender ved gravkirken og vandrer op på det smukke Oliebjerg. Vi gør også holdt ved Grædemuren og Fødselskirken og bader i det Døde Hav. Desuden går vi op til toppen af det spektakulære Masada midt i ørkenen. Hele rejsen er med fuld forplejning, og der vil også tid til at gå omkring på egen hånd og besøge nogle af de mange bazarer. Vi bruger den sidste dag i det hippe Tel Aviv med blåt hav og hvide sandstrande, inden turen går tilbage til Danmark.
Inspirerende oplæg

Undervejs på turen bruger vi tid på høre oplæg. Alpha-oplæggene er designet til unge, og du kan være med uanset din baggrund, overbevisning eller livssituation. Oplæggene udforsker livets store temaer som mening og tro og udfolder kristendommens grundelementer som “Hvem er Jesus?”, “Hvorfor og hvordan beder man?” og “Hvordan leder Gud os?”
På Alpha On Location får oplæggene en særlig vægt, fordi vi kommer til at stå lige der, hvor det hele foregik!
At komme væk fra hverdagen hjælper mange af os til at se vores liv lidt udefra og måske gå i dybden med vigtige tanker og spørgsmål, som vi ellers ikke har tid til.

Åbne samtaler i godt fællesskab

Efter hvert oplæg er der masser af tid til fordomsfri samtale og åben diskussion. Tiden til samtale er en mulighed for, at du kan reagere på oplægget, lytte til andre og bidrage med dit eget perspektiv i et ærligt, venligt og åbent miljø.
Alle spørgsmål og refleksioner er velkomne, og der er ingen rigtige eller forkerte svar.
Med Alpha On Location får samtalerne og fællesskabet en særlig dimension, fordi det hele sker midt i kristendommens vugge.

“Min rejse til Israel/Palæstina blev et vendepunkt i mit trosliv. Det hele blev meget mere virkeligt for mig, da jeg erfarede, at stederne ikke kun findes i min Bibel, som blev skrevet for 2.000 år siden – de findes også i dag fysisk, hvor jeg kan opleve og sanse dem med min egen krop.”

Mark Dideriksen,
rejse til Israel

Hvordan tilmelder jeg mig?

Tilmeld dig hurtigst muligt, for det er først til mølle!
Der er 25 pladser, og turen er målrettet unge 20-35 år.

Prisen for turen er kun 4.000 kroner inklusiv transport i Israel, kost og logi. Prisen er eksklusiv flybillet, som du selv skal booke.

Når du er tilmeldt, vil du få flere praktiske detaljer om turen.

Vi glæder os til at se dig!

Hvem arrangerer Alpha on Location?

Alpha Danmark

Israelmissionens Unge

Partnere

YFC

Børne- og UngdomsOase

Apostolsk Kirkes Børn og Unge

Kristne Børne- og Ungdomsforeninger