Inspirationskurser i London

Ny i Alpha

Hvis du ikke kender Alpha og ønsker at finde ud af, hvad Alpha kan gøre for din kirke eller organisation, kan du melde dig til Alpha Experience d. 30. sep..-2. okt. 2024. Kurset foregår i kirken Holy Trinity Brompton (HTB), London. Arrangementet er for kirkeledere og ungdomsledere, der endnu ikke holder Alpha, men er optaget af at være i mission. I løbet af dagene er det muligt at se den forandring og få en dybere forståelse for den kultur, der kendetegner HTB. Dette kulminerer med deltagelse i Alpha onsdag aften.


Mere Alpha

Hvis du allerede holder Alpha og gerne vil have inspiration til det, kan du melde dig til Alpha Collective d. 11. nov.-13. nov. 2024. Kurset foregår i kirken Holy Trinity Brompton (HTB), London. Arrangementet er for strategiske kirkeledere og ungdomsledere, der allerede holder Alpha, og som ønsker at blive endnu bedre til det. I løbet af dagene er det muligt at blive inspireret til at forbedre sit eget Alpha og i at træne andre kirker til at holde Alpha i deres lokalområde.
Lederkonference
Hvis du ønsker inspiration til at lede til Jesus og leve i Ham, kan du melde dig til Leadership Conference d. 5.-6. maj 2025. Konferencen foregår i koncerthuset Royal Albert Hall, London. Arrangementet er for kirkeledere og ungdomsledere, der ønsker at blive inspireret til at lede til Jesus og leve i Ham. I løbet af dagene er det muligt at deltage i foredrag, lovsang, seminarer, bedemøder, pep-talks og socialisere med kristne ledere fra hele verden.

Læs mere og tilmeld dig her:https://alphadanmark.dk/events/

Hvis du ønsker nogen at følges med til et kursus eller på en konference, kan du blot skrive til landsleder Gitte Møller Thomsen på gmt@alphadanmark.dk