Bestil materialer

Med de nye manualer er det fortsat nemt at afholde Alpha for både store og små kirker og organisationer. Designet er lækkert og opdateret, så det matcher både manuskripterne og filmserien.

Deltagermanual

Alpha Deltagermanual skitserer alle sessionerne i Alpha-samtalerne, så du kan følge med hver uge. I guiden er der nøglepunkter, forslag til læsninger og god plads til at skrive dine egne tanker og spørgsmål undervejs.

Pris: 60,- pr. stk.

Ledermanual

Alpha Ledermanual er designet til alle, der leder et Alpha-kursus. Manualen hjælper dig med at forudse de spørgsmål, der vil opstå og er en praktisk ressource til at hjælpe med at guide deltagerne på deres Alpha-rejse.

Alpha er en mulighed for at få forklaret den kristne tro fra kirkens perspektiv.

Pris: 60,- pr. stk.

Parkursus

Deltagermanualen skitserer alle 7 afsnit af Parkurset, der er designet til at hjælpe dig og din partner med at styrke og uddybe jeres parforhold. Deltagermanualen er absolut nødvendig for, at du og din partner kan få udbytte af kurset. Som par har I derfor brug for hver jeres manual. I deltagermanualen er der spørgsmål, oplæg og plads til at skrive tanker og spørgsmål undervejs. Deltagermanualen for Parkursus gennemgår følgende temaer:

  1. At bygge et stærkt fundament
  2. Kommunikationens kunst
  3. Konfliktløsning
  4. Tilgivelsens kraft
  5. Familiens indflydelse
  6. God sex
  7. Kærlighed i praksis

Pris 145,- stk.