Fundraiser til Alpha Danmark (deltid)

Er du god til at opbygge og pleje relationer? Er du dygtig til at kommunikere mundtligt og skriftligt?  Og har du erfaring med fundraising, måske for en kirkelig organisation? Så har vi jobbet til dig!

I Alpha Danmark drømmer vi om, at alle mennesker skal have muligheden for at opdage evangeliet i et uforpligtende fællesskab. Vi arbejder sammen med kirker over hele landet i deres mission om at præsentere evangeliet for mennesker. Gennem Alphakursus og Parkursus, som vi stiller til rådighed for kirker og fællesskaber i hele landet, oplever vi, at mange mennesker har deres første møde med kristendommen og kirken.

Alpha Danmark er en del af Alpha Int. Vi er økonomisk selvstændige, og vi arbejder på at få en bredere vifte af donorer og en mere robust økonomi.
Sammen med landsleder og bestyrelse skal du være med til at udvikle en fundraisingstrategi, som du får hovedansvaret for at føre ud i livet.
Vi vil gerne skaffe både fonde, kirker og virksomheder som donorer, men lægger særlig vægt på at øge antallet af private givere.
Uanset hvilken type donorer det handler om, er det vigtigt, at du kan arbejde analytisk og systematisk med det opsøgende indsamlingsarbejde samt fastholde og udvikle giverrelationerne.

Vi arbejder med databasen Salesforce, så det er en fordel, hvis du har teknisk flair, kan aflæse data og hjælpe os med løbende at blive klogere.
 
I Danmark arbejder vi tæt sammen med Alpha i de nordiske lande, det øvrige Europa og London, som udvikler og designer materialer og assisterer de nationale afdelinger på en række områder, herunder fundraising. Det betyder også, at det er en forudsætning, at du kan samarbejde med andre på engelsk.

Arbejdsopgaver

 • Udvikling af Alpha Danmarks fundraisingstrategi og eksekvering på den.
 • Etablering og videreudvikling af eksisterende og nye giverrelationer.
 • Etablering af Alpha Danmarks donorrejse.
 • Samarbejde og sparring med Alphas øvrige team.
 • Arbejde med databasen Salesforce.

Din profil

 • Du kan se dig selv i det kristne værdigrundlag og værdien i at arbejde for styrkelse og udvikling af parforhold.
 • Du har et indgående kendskab til fundraising.
 • Du er ambitiøs, grundig og arbejder fokuseret og resultatorienteret.
 • Du er udadvendt, positiv og har en naturlig evne til at skabe relationer med andre.
 • Du er god til at kommunikere mundtligt og skriftligt på engelsk og dansk.
 • Du kender det kirkelige landskab og kan arbejde tværkirkeligt.

Dine løn- og ansættelsesforhold

Stillingen er normeret til 75 pct. (28 timer om ugen), og lønnen forhandler vi os frem til. Arbejdspladsen er fleksibel, da vi ikke har et fysisk kontor. Der kan dog være mulighed for en kontorplads hos en af vores samarbejdspartnere afhængigt af geografi.

Udover dig har vi en landsleder ansat på fuld tid samt en kommunikationsmedarbejder i en deltidsstilling.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte bestyrelsesformand Jonas Serner-Pedersen på tlf. 26 28 69 89 eller jonas@serner.dk.

Er du interesseret?

Send din ansøgning senest 1. august til formand Jonas Serner-Pedersen på jonas@serner.dk.
Vi holder samtaler i midten af august og håber at kunne besætte stillingen snarest muligt.

Læs mere

Alpha holdes over hele landet i kirker, på caféer og i private hjem. Det holdes typisk over 10 aftener og består af mad, et kort oplæg om kristen tro og samtale i grupper. Alpha står også bag Parkursus, som er syv inspirerende oplæg, der er designet til at sætte dybe og konstruktive samtaler i gang hos par.

Læs mere på www.parkursus.nu og her på www.alphadanmark.dk

Posted in Job