Alpha Danmark søger ny landsleder

K an du lede en kirkelig organisation til næste niveau? Har du et bredt kirkeligt netværk, som du formår at bringe i spil og udvide, så endnu flere kirker og præster i Danmark lærer Alpha at kende? Har du flair for at undervise og inspirere folk omkring dig, så ledere og frivillige bliver endnu bedre til at møde mennesker med evangeliet ved hjælp af Alphas materialer? Bliver du motiveret af at være en del af international organisation med et stort og engageret netværk i hele verden? Så er det nu, at du skal finpudse CV’et og sende en ansøgning.

Alpha i Danmark har de seneste år oplevet en ny bølge af præster, kirkeledere og frivillige, som præsenterer evangeliet for mennesker gennem Alpha-materialerne. Den bølge vil vi gerne ride videre på, så flere lærer Alpha at kende og bliver dygtige til at holde Alpha-kurser. Samtidig ønsker vi en landsleder, som i samarbejde med bestyrelsen kan lede organisationen til næste niveau, så vi bliver mere robuste økonomisk og prioriterer vores arbejdsressourcer de rigtige steder. Det er derfor en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde strategisk og med at lede andre.

Alpha Danmark er en lille organisation i Danmark men stor internationalt med kontorer i 72 lande. I Danmark arbejder vi tæt sammen med Alpha i de nordiske lande, det øvrige Europa og London, som udvikler og designer materialer og assisterer de nationale afdelinger på en række områder. Det betyder også, at det er en forudsætning, at du kan samarbejde med andre på engelsk.

Som landsleder i Alpha får du stor indflydelse på dine egne opgaver og prioriteringer. Det er derfor vigtigt, at du er initiativrig, selvstændig og arbejdsom. I Alpha arbejder vi med Alpha-kurset for unge og voksne, men også Parkurset, som vi relancerede i 2020, og som vi har oplevet stor interesse for. Vi dækker hele Danmark, så stillingen inkluderer en del rejseaktivitet, hvor kørekort er en fordel. Du er selv med til at tage initiativ til og planlægge rejserne.

Dine opgaver

 • Udvikle Alphas fremtidige retning i samarbejde med bestyrelsen.
 • Holde løbende kontakt med arrangører af Alpha og Parkursus i hele landet.
 • Etablere og vedligeholde netværk med kirker, organisationer etc.
 • Arrangere og afholde oplæg og inspirationsmøder for Alpha og Parkursus i hele landet.
 • Lede Alphas øvrige team, så alle trækker i samme retning.
 • Styre Alphas økonomi i samarbejde med den frivillige kasserer.
 • Vedligeholde og udvikle stærke relationer med Alpha International og de nordiske lande
 • Løbende fortælle de gode historier om Alpha og Parkursus på sociale medier.

Din profil

 • Du kender det kirkelige landskab og kan arbejde tværkirkeligt.
 • Du er udadvendt, positiv og kan lide at netværke.
 • Du er ambitiøs og kan arbejde strategisk.
 • Du er god til at kommunikere mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk.
 • Du har forståelse for økonomi og fundraising.
 • Du kan se dig selv i det kristne værdigrundlag.

Dine løn- og ansættelsesforhold

Stillingen er en fuldtidsstilling, og lønnen forhandler vi os frem til. Du får desuden betalt telefon, computer og kørselsgodtgørelse. Arbejdspladsen er fleksibel, da vi ikke har et fysisk kontor. Der kan dog være mulighed for en kontorplads hos en af vores samarbejdspartnere afhængigt af geografi.

Udover dig har vi en kommunikationsmedarbejder i en deltidsstilling og søger en fundraiser på deltid.

Vi stræber efter at udvikle vores finansiering og udvide teamet med en prioritet på ungdomstjenesten.

Læs mere

www.alphadanmark.dk og www.parkursus.nu

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte formand Jonas Serner-Pedersen på tlf. 26 28 69 89 eller jonas@serner.dk.

Er du interesseret?                                                                                

Send din ansøgning senest onsdag den 6. april. Vi holder samtaler den 20. april og håber at kunne besætte stillingen fra 1. juni 2022.

Søg stillingen ved at sende ansøgning, cv og eventuelle bilag til Jonas Serner-Pedersen på jonas@serner.dk.

Posted in Job